Mac 16, 2009

TERTINGGAL POST PAGI-PAGI DAN LAWAK JAM SEBELAS

pagi tadi wa ada interbiew kat KPDNHEP..
haram betul..
wa datang2 die dah nak downkan wa..
hagak2 le..
wa tau wa x konvo lagi..
tapi takkan nak tunggu bulan smilan baru wa boleh carik keje..
seb bek tukang interbiew aku orang LAM..
memang kewl..
terbaek dari ladang..

tapi kesian kat membe wa 2 orang kene ngan orang yang lain..
2-2 kene sound pasal x konvo ni..
arghh..
peduli ajab..
pojadah eh buek open interbiew tapi ada syarat..

nak cite aku kene soal apa ke..
paling style ialah..
die tanya jenis2 ikan..
wa yang sememangnya slalu g pasar xdehal la jawab soklan tu..

yang lain tu commen sense je..
blasah saja..
yakin boleh..
luka mana yang tak pedih..

okay..
memandangkan xde lawak jam sbelas tadi..
wa tampilkan lawak pada waktu ini..





Hairi masuk kedalam biliknya. Perutnya terasa ada rama2 didalam. Gelisah teramat sangat. Pabila dia masuk isterinya memandangnya dengan senyuman.

Isteri : Dah sedia ke bang?

Hairi: (debar2) Ermm dah kot?

Isteri: Jangan lupa pasang lampu masa tgh operasi.... kang tak nampak susah..

Hairi: Ye la sayang..

Isteri: Apa lagi kalau dah sedia salinlah pakaian tu dulu...

Maka Hairi pun salin pakaian dan

















tukar baju pasukan RELA. Teringat isterinya suruh pasang lampu dia terus ambil lampu picit. ITULAH MALAM PERTAMANYA SBG PASUKAN RELA
Isteri: Nape gelisah sangat ni bang?

Hairi: Takde pa cuma Abang harap tak tersermpak ngan perompak ganas itu je...


peeslashass HARI NI WA JADIK MAN IN BLACK

2 ulasan:

tuLank RusuQue berkata...

lelaki dlm itam...dasat gak interbiul2 ko ni;)

HYKAL berkata...

ha..
ada alien kat mesia..
so dia nak carik man in black..

keupayaan x bercakap selama setengah jam..
usha orang macam nak makan..
kelajuan mengalahkan mulut wanita..