Mac 17, 2009

BA WAU LAM YA

ya topik yang semakin hangat diperkatakan..
sampai ke kedai2 kopi..
starbak, kopibin, oltown kopi putih, rengit kopi..
tak termasuk lagi gosip2 macik SENAH, MELAH, SHILA..
sume bebual pasal B.U.L.I

korang penah kene buli x..
aku rasa penah gak time kecik2..
tapi wa rebel..
kene buli pun wa lawan balik..
siap ada senjata sendiri tu..
lu kenal sape WOLVERIN..
ye dia hero pujaan aku dalam cite X-MEN..
dulu wa siap buat dawai macam senjata yang kuar kat tangan dia tu..

okay2 luorang layan ni dulu..
hardcore beb budak2 skang..



wa dulu duk asrama gak..
paling kuat kene raging je..
bukan kene blasah..
haish..
sume nak nak jadik wrestler ke..
patutnya TV xyah kuar cite2 camtu..
dahla membohong..
wa memang anti WWE ke WWF ke WW ke..
x membina otak langsung..

wa rasa mak bapak skang terlalu memanjakan sangat anak2 die..
mmg slalu korang dengar..
"dulu aku time kecik kalo kene sound ngan cikgu kene blasah beb ngan bapak aku"..
ayat ni dah jadik biasa da padahal bila ko dah berANAK..
ada ko buat camtu kat anak ko..
mesti2 ko sayang anak ko..
ko pun panas baran dengar anak ko kene rotan ngan cikgu naik angin..
pastu ko pun jadik macam mak bapak skarang..
kalo anak tak menjadik salahkan cikgu..

kat umah ko manjakan anak2 ko dengan PS3 sebab ko pun nak join sekaki..
ko biakan diowg ngan intenet boleh uplod kat youtube..
ko pun tinggalkan anak ko dengan astro ceria..
biar PAK NIL yang jadik pengasuh anak2 ko..
ko LAKI BINI sibuk carik harta..
aku taksuke sbenanya bila POMPUAN keje pas kawin..
patutnya POMPUAN duk umah asuh anak..
malam turn bapak plak..
BUJANG dulu xpuas ke melepak sampai ke MALAM..

banyak sangat wa nak bebelkan tentang asuhan anak2 ni..
walaupun wa belum kawin..
tapi wa tau susah bila dah kawen dan ber ANAK..
tanggungjawab besar tu beb..
takpe..
ada masa kita sambung lagi pasal cara2 mengasuh anak ni ye..



peeslashass suke tengok insyirah damia..
pandai syahir ngan ifa bela anak..
walaupun korang studen lagi..

3 ulasan:

LaiLie berkata...

bdak2 skang ni mmg krg d ajar...
lau aku jd cikgu dh lame aku belasah dh2 ni...igt hbt sgt nk buli org...ksian bdak 2...

C i k P i N berkata...

insyirah damia die suke org cantik ngan ensem je..(kata mak die la::sebab mak die yang ajar..haha)



nasib baek die na berdukung ngan aku (petunjuk aku pon boley tahan la...)


hahahahaha~

HYKAL berkata...

dan lelaki boroi seperti addy dan gemok..

kami dah test dah..

so beruntungla lelaki boroi..