Mac 06, 2009

Post Pagi-Pagi (3P)

lu kenal x sape nabila huda..
ala anak amy search tu..
yang kene tangkap tu..
tapi aku minat die dowh..
die ni ade la ciri2 test aku..
minat gila time cite BLOK 404..
dia dah wat 'single'..
LAYAN GAK jom KAROK



Andai kata..
Kau masih meragui cintaku
Buka mata.. pandang dalam mataku

Andai kata
Masih kau curiga kepadaku
Telah ku kata di hati hanya kamu

Ku nyanyikan lagu cinta
Moga kekal terpatri di hati kita
Janji kita berdua

Andai benar
Tak terasa getaran cintaku
Peluk lah aku pasti kau akan tahu

Tak akan mungkin terbuang
Satu perasaan cinta yang makin dalam..
Tak bisakah kau rasa?

Kau X-Ray lah hatiku
Kau lihatlah bibit bibit cinta suciku
Percayalah
Pasti kau akan tahu
Kau X-Ray lah hatiku
Kau lihatlah keping keping laras cintaku
Periksalah
Semua untuk kamu

Percayalah Sayang
Pasti hanya Kamu.

Andai Kata..
Masih kau curiga kepadaku.

Kita nyanyi lagu cinta
Moga kekal terpatri di hati kita
Ku mahu kau percaya

LAGU & LIRIK: EDRIE HASHIM

peeslashass minat kat gadis TGV semalam PUTRI nama dia..agak TEST aku minah ni..memang rajen la aku tgk wayang nanti macam cite POPCORN

2 ulasan:

Qi_Cinoi.Lavigne berkata...

aku pon suke lagu ni!ade kt playlist aku.

HYKAL berkata...

aku dengar lagu ni mase g keje kat radio..
haha