Mac 04, 2009

T . U . N . G . A . U .

luorang penah tau ape itu tungau..
tungau tu slalunya berkenan kat lelaki je..
die x minat kat pompuan..
ni mungkin kerana tungau tu jantina die betina..

tungau yang paling chanteque

tungau ni geng ngan kutu..
kalo kutu tu slalu kejar pompuan..
yang tungau ni plak slalu kejar laki2 muda yang masih belum akil baligh..
bukan apa aku act tekejut bila si radhi khalid x kenal apa itu tungau..
masa raja lawak tuari..
c'monla x SEMPURNA kelakian seorang LELAKI yang x kene tungau ni..



sepah minggu ke-9

teringat aku masa balik kampung masa kecik2 dulu..
di mana, asal balik kampung je tungau ni slalu je nak melekat kat aku..
aku x kesah kalo dia nak lekat kat rambut ke baju ke..
ni die mesti pegi kat SITU..
x payahlah aku nak bagitau SITU tu kat mana..
paham2lah ye..
x paham boleh private message ngan aku kat YM (markonikov99)

pergh kalo kene beb pembesaran dia gempak..
kalo blakon kat US mesti kompom dapat beb..
brader2 yang dah besar sket akal die tu jeles je bile tgk aku kene tungau ni..
ha kalo nak kene pegi jelah kat bawah KOLONG tu..
kompom kene..
tapi bila orang dah SUNAT kutu ni xnak amek port la..
die suke budak kecik gak..

lepas kene ni mesti la ade cara nak mengeluarkan tungau ni kan..
okay aku cite la cara2 menghapuskan tungau ni..
semestinya pengeluaran tungau ni dilakukan oleh orang laki..
sebab orang laki yang berpengalaman dalam bidang ni..
si pengeluar atau penghapus mestilah berkuku panjang..
senang nak cungkil tungau tu..
sbelum tu kapur dilumurkan keseluruh anggota yang terkena tungau..
macam jadik biusla..
ataupun tungau tu akan mati dahulu..
bila dah berjaya dikeluarkan..
maka tungau pun diTINDAS seperti KUTU gak..
haha..
suke seh bile dengar bunyik TASS tu..

tapi aku jupe gak skill2 pelik utk menghapuskan tungau ni..
cube lu try..
spray anggota tersebut ngan minyak wangi..
INSYAALLAH berjaya..

haha..
lawak je..
don't try dis at home..

peeslashass aku rasa budak2 skang dah x kenal tungau..sebab duk umah men game je..cubela kuar umah kasi kuar peluh sket..aku x suke amir tapi x undi sepah atau jihan

3 ulasan:

LaiLie berkata...

eheheheheh....aku tau tungau 2 pe...
adik laki aku pon ske je kena bnda 2 bl balik kpg....leh kate sme cm ko la...stiap kali balik sure kena...ktorg tlg tgk je....;p

HYKAL berkata...

waH teNgOk ramaI2

LaiLie berkata...

heheheheh...
sapa suh dia tunjuk...
ktorg tlg tgk jela...;p
kan zaman bdak2...xtau pe...hehehe