Mac 13, 2009

Lawak Jam Sebelas

Dalam sebuah sekolah rendah, terdapat seorang budak darjah 3 bernama Dollah, dia dimarahi oleh gurunya (Cikgu Saodah) kerana mencarut di dalam kelas dengan menyebut fuck. Lalu Cikgu Saodah pun mendenda dollah dengan berdiri di atas meja.

"Dollah!! kenapa kamu mencarut tadi?" tanya Cikgu Saodah. Dengan perasaan marah Dollah pun jawap "Erk, saya mencarut ke Cikgu? saya ikut bapak saya cakap je". "Kamu tau ke apa maksud perkataan yang kamu sebut tadi?" tanya Cikgu Saodah lagi...

"Tahu Cikgu" jawap Dollah dgn yakin. "Fuck tu maksudnya Enjin kereta tokleh start Cikgu.."


peeslashass banyak lagi maksud fuck dollah..
kengkadang tetinggal bas..
kengkadang kene tinggal awek..
kengkadang masuk toilet pun boleh..

6 ulasan:

Syazsy berkata...

adik sy pernah nyanyi lagu .. dan lirik dia bunyi mcmni..


' i wanna make loveee.. i wanna make lovee ooo... '


my mom asked,"tau ke make love tu apa?"


adik kata, "tak".


:)

HYKAL berkata...

Lagu pengaruh besar dalam dunia..

C i k P i N berkata...

kadang-kadang line intenet ta 'konek' pun ditakrif sebagai fuck.

haha.. mencarut je aku nih. ko la ajar aku bukan2..aku budak baik taw

J MAIDEN berkata...

dollah ni bnyk kena blaja pasal manners ni..

WeBViDeOKLiP berkata...

haah
kecik2 da pandai

HYKAL berkata...

cikPin
memang tabaek aku mengajar orang

j maiden
dollah skang dah advanced sket..

webvideoklip
memang susah jaga budak2 kecik skang