Februari 12, 2009

arsEniqUE yaNg uNiqUe

1. How old are you?
1 taHun muda daRi intaN (padahal bulan je)

2.Are you single?
maSeh

3.At what age do you think you'll get married?
yanG saYa inGinkaN bIla waNg sImpaNAn aDa 30k

4.Do you think you'll marrying the person you are with now?
kALo dIa maHu..sIapA dIA tu

5.If not, who do you want to marry?
eRm sHarIfaH amaNi (tolong la dIa baCe bLog Aku)

6.Who will be your bridesmaid & bestman?
aKu naK yaNg jaDIk peNgaPit aKu beRambUt MohOwK biaR dIE keNE maki nGAn oraNg kaMpuNg..haHAHa

7.Do you want a garden/beach or traditional wedding?
yeah bitch wedding (hahaha)..saya memilih kawen di pantai

8.Where do you plan to go on honeymoon?
dlm mesia gak..ha intan kene hanimun ngan aku..

9.How many guests do you think you'll invite?
saPe Yang ade kat paNtaI maSe tU..(aku buat kaT taNjuNg tuaN naK tGk braPE raMAi yaNg saNggUp paNjaT temPAt Tu)..haHAha

10.Will that include your exes?
sEmesTinYa..fatiha maswan,noor syamsiah(aritu x ajak pun dtg kawen),haryati,masyitah..ha sume kene datang tau

11.How many layers of cake do you want?
saTu sUdaH..saPE naK maKan..kaLo bYk2 BuaT baLinG Je..

12.When do you want to get married, morning or evening?
niKah malAm,saNdiNg tegaHari buTe biaR sUme GelaP kaT paNtai Tu..

13.Name the song/tune you'd like to play at your weedding
laGu pUnK sahaJA dIbenArkaN..kaLo bOleH aKu naK baND aKu aDe tyme Tu..dIowG maIn lIve LagU faVEreT aKu..haHA aKu naK jaMM skAli cam cIte rOcK hahaha

14.Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?
gIleR arGh aDe pIsaU berBunUhaN pLak eX2 akU..maKAn paKAi taNgaN suDAh

15.Champagne or red wine?
keMpeN bOleYLa kaT weDDinG aKu naNti..saya straightedge X

16.Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
tuNggU dWeT yAng 30k tu jadIk 10k..kamU pahaMkan KenaPA

17.Money or household items?
dUet peNtIng..taPi naNtI daPAt kaT maK..haHa..aKu naK baraNg UmaH..nNt aKu seNAraIkaN saPE KEne BElI aPe..kaLo x bYk Je aKu dapAt strEka ngAn wATer heaTEr..

18.How many kids would you like to have?

satu Band macaM fLoggInG moLly

19.Will you record your honeymoon in DVD/CD?
aBg jaMsaRi naK buaT keW..gIler per..taKKan naK tJk aPe Kita owG buaT kaT saNe..aMek gaMba sUDa

20. Whose wedding plan would you like to know next?
keMa+laiLi
jOhn NasiR
aFzan
zaKiah
sHariFah aMAni
faRAh faUzaNa
aLLy isKaNdaR

2 ulasan:

tuLank RusuQue berkata...

pakcik...ko muda sebulan dr ak? nang konfius gilak ak. ko lahir abad bile ni?

pi palang es: respek toing2 la siap snaraikn nama x. tiada dendam dihati kah?;)

HYKAL berkata...

sBulaN ke..kO laHir BuLan bRape..
aKu BulaN 5