Julai 01, 2009

u n t u k o r a n g y a ng w a s u k e


kalo lu klik kat gamba tu pasti lu rasa wa hensem..
okay entri ni khas wa tujukan buat kekasih hati wa..
wa sayang sangat kat dia..
wa x taula sayang dia kat wa cane..

okay memula skali masa cuba mengcreate post..
pasti akan kluar benda ni..

so klik la kat gambar yang telah dibulat itu..
kemudian akan keluar pop up seperti ini..

kalo nak upload gambar dari komputer..
klik kat kaler ijau tu..
tapi kalo nak amek dari internet..
ikut yang merah tu..
pas dah pilih gambar..
tekanlah upload picture yang kaler oren..
dianakpanahkan ngan warna ijau biru..

kemudian..
terpaksalah menanti sehingga gambar tu di uplod di blogger..
kepantasan gambar itu diupload bergantung kepada..
saiz gambar..
keupayaan komputer atau laptop..
atupun kepantasan sambungan internet..
jika brodben digunakan..
pastikan gambar itu bersaiz kecil..
jika tidak..
lu pikir sendiri..


setelah teh tarik siap dihantar oleh RAMESH..
maka gambar pun siap diupload..
cuma perlu tekan DONE..
maka gambar akan di pamer di blog anda..
seperti tertera di bawah..


gambar boleh dikecil besarkan dengan menarik warna hitam tersebut..
cubalah cara ini..
jika tidak berjaya..
kelas akan diajar secara praktikal..
sepantas mungkin..

pertanyaan buat orang yang wa suke..
u dah tgk transfomer ke blum??
saya belum tonton..
minggu ni i mungkin ke rengit..
tapi x pasti..
kalo free bitau la ye..

peeslashass nanti wa update pasal aritu..
ni pun wa curik time wat claim ni..
PRISON BREAK OFFICIALLY ABES SMALAM..

2 ulasan:

haan berkata...

saye sudah ketik anak panah ijau tu dh berbelas juta puloh kali dh. tp masih ga kuar2 pop-up nya kok. lantas saye lg buntu nih. bgtau saye care nk kuarkan pop-up tu selain drpd mengetik arrow ijau tu pun jadi r. tlg r. tlg r.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

u masuk kat www.dropshots.com
u pakai je i pye username
haikalisme
password suckit
pastu u uplod gambar..
pas setel uplod..
u usha balik gamba yang u dah uplod tu..

kemudian u klik kat icon B kaler oren..
ade tulis blog..
nanti dia ada kuar embed picture..
u copy sume skrip tu..
pastu u paste je masa nak create post tu..

kalo x paham..
nanti jupe i ajar..
seriously i nak jupe u..
dah rindu gila dah ni..