Julai 16, 2009

p o t t e r

wa dah tgk potter..
bagaimana??
kurang sedap..
dari 5..
wa bagi 2 je..
dumbeldoor mati..
ron ngan harmoine..
potter ngan ginny (adik ron)..
luna memang kewl..

ending kurang memberansangkan..
aksi kurang..
banyak sejarah pasal vendemot..
tapi dalam filem tu..
still kata sejarah tu penting..
sebab dengan sejarah..
mampu mengubah masa depan..
kiranya episod kali ni bercerita tentang mencari sejarah...
sejarah yang telah di padam..
cuma ada pada vendemot dan guru kesayangan dia..
haha..
memang sayang la sangat..

nak tau sape half blood prince..
tu lu tgk la sendiri..
takkan wa nak cite plak..
tapi half blood prince tu memang kewl..
tapi..
terpaksa geng ngan dark eater..
wa rasa..
dia geng pun ada sebab la..
mesti dia nak tolong potter pasni..

si draco..
otai hogwarts pun join dark eater..
sebab nak balas dendam pasal kematian bapak dia..
minah yang bunuh sirius tu macam cibai..
x abes2 pancing potter suh kejar die..
paling besh..
masa men permainan tu..
jadah ntah nek penyapu tu..
ron jadik peter cek..
ni usha la gamba ni..
ada minah gila bayang kat ron..

kesah cinta dan sejarah..
wa tgk sensorang pas abes kes..

peeslashass mane g awek yang potter suke dulu..

2 ulasan:

fairuz berkata...

apa kata lu baca novel harry potter lak untuk yang episod akhir ni nanti...

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

alamak..
nak membaca la plak..
hehe..
fantasi wa x kuatla..