Julai 30, 2009

e r m

Idea wa seLalu terbantut bila mengadap pc..
idea2 ni selalunya wujud sewaktu wa sedang memerhati..
mungkin selepas ni wa kena catat..
tapi xpela..
wa blasah je la cite yang dah basi..
sumpah basi nak mampus..
pasal SHOUT AWARDS..
nampak macam menarik..
dan paling menarik ialah kehadiran SEAN KINGSTON..

wa x tau nape mesti mamat gemOk jamaica tu yang di panggil..V
banyak lagi artis mEsia yang bagus..
tapi sekuraNg2nya format award tU agak menarik..
sekali lagi undian menjadi format penganugerahan..
sape yang paling populaR menang..
semakin lama..
makin hilang kUaLiti kerana kuasa memilih terletak di tangan2..
yang BIJAK..
dengan itu kuasa demokratik akan berkembang sepenuhnya..
namun pengundian seperti ini pernahkah diadakan undian semula..
masih bisa pengelola menipu pengundian kan..
beri sahaja kepada mereka yang rasanya sesuai..
yang penting DUIT atau MASA pengundi berjaya diBAZIRKAN..



pasal perFormAnce..
gempak beb..
memang town abes..
sume aRtis2 INDIE di panggilnya..
kalo itu yang mereka panggil golongan ni..
wa respek COTELLO HELLO malam tu..
joe boleh rap tanpa iringan sore sendiri kat blakang..
paling sempoi bawak kete bapak tu..
si gemok jamaica tu di beri kepercayaan utk closing act..
punyelah minaH2 klAbing joget sAkaN bilA gemok tu nyanyi..
erm..
NYANYI ke..
wa rasa syahMi nurhaqeem pun boleh nyanyi lagi bagus la..
lu balik la jamaica..
Datang cni macam samseng..
siap eskot2..
nofx datang cni rilek je..
pastu x nYanyi kat atas pentas yang geren tu..

sebagai pengakhir bicara..
wa tUnjuk la Satu video..
sO lu stadi la sendiri..
FFfffff.....



peeslashass belilah barangan buatan malaysia

4 ulasan:

miszLaiLie berkata...

btol3x...aku sokong ko addy...sean kingston 2 mcm maming je...double sora lak 2...mbzir je jemput dia...tp shout award 2 mmg best ar...=p

bukan engkau berkata...

damn.
aku tapenah suka sean
evrythin bout him
lagu cm lagu katak
thats it.

miszakmar berkata...

si gemok.. lawak la.. ahaha

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

lai
diorang sengal amek sean..

datin
sore crazy frog lagi sedap kan..

akmar
lawak ke..aku pun gemok la..