Mei 29, 2009

t i g a

tiga hari wa kat PD ada taklimat banci DT 2009..
dari 24-27 MEI..
24 tu just check in je..
macam biasa taklimat kerajaan..
makan minum cukup 6 kali..
kondisi hotel average..
hotel bukan rumah tumpangan..
so lu tau la camne kondisinya..


lepas check inn malam tu perasmian taklimat..
sbelum taklimat wa layan berenang seframe dua dl..
wa nak cadangkan semua punkers semalaya untuk adakan pertandingan renangla..
sebab rasullullah pun ada menyeru umatnya beriadah..
dan riadah yang elok adalah renang dan berkuda..
sebab layan kuda tu mahal..
so layan renang la..
tapi bukan main kuda tau..
tapi kalo dah ikut ISLAM tu..
dressing lu nak mandi tu kenalah mengikut syarak..



taklimat macam biasa..
wa layan dan cuba adept..
paling kurang pun wa dapat 80 percent..
makan kat sana boleh la..
owh lupa plak wa taklimat kat SELESA BEACH RESORT..
tapi masa BBQ malam last tu..
dia pye sate memang MANTOOP..
seb bek wa turun awal..
sebab wa tau orang melayu ni kurang berpegang kepada janji..
so wa dapat rasalah sate tu tanpa berebut2..


s a m b u n g n a n t i l a..

2 ulasan:

tuLank RusuQue berkata...

addy...sate mulong sigik!

[ a D D y h A I K A l ] berkata...

chop2 mulong tu ape..
haha