Mei 14, 2009

m o n y e t

smalam..
tepat jam sepuluh..
sambil menonton GETARAN..
filem AWIE ngan sape ntah minah tu..
cite pasal penubuhan KRISTAL..
tapi yang wa nampak banyak pasal PELUK MEMELUK..
wa pun ubah channel 708 ataupun 8tv..

petang tu masa wa jemput ayahanda kat opis..
wa blum bekerja..
so kerja wa jadik dreba ayahanda..
sempat wa rembat THE STAR kat opis beliau..
cam biasa..
xde orang akan baca sokkaba omputih kat opis kerajaan..
masih tersergam indah tanpa diusik..
balik umah wa belek setiap muka surat..
PERAK masih lagi seperti permainan MAN U menentang WIGAN..
kejap bola kat kaki TEVES kejap kat kaki RODALEGGA..
last2 kat kaki CARRICK..
rasa nyesal gak wa pilih 2ekor tu kat team fantasy wa..
argh lantakla janji wa boleh potong pendahulu liga..
tinggal 2 game je lagi..

LIVERPOOL x menang xpe janji wa menang league alumni UTHM..
yang menang dapat 300 inggit tu..
setiap pemain liga kene bayar 15 inggit..
tolak yang menang untung 275..
hahaha..



cet..
lari topik..
malam tadi 8tv tayangkan cite LITTLE MANHATTAN..
cite pasal cinta monyet..
wa layan sampai abis..
cinta monyet mamat tu memang kewl..
tapi banyak wa blaja pasal cinta dalam tu..
walaupun cinta monyet..
tapi cinta diowang true..
minah yang konon2nya kata diowang cepat matang..
tapi last2 diowang ngaku laki lagi matang dari diowang..

"cinta itu kesakitan tanpa nama"

untuk mengetahui makna2 cinta klik ini..
siot blog wa dah jadik tempat BENCINTA..
ni sebab wa rasa wa macam gabe..


peeslashass See, life is about so much more than ****..
I had my family, my health, my jamming career..
I really had no room for a woman in my life.

4 ulasan:

C i k P i N berkata...

dun have a room for a woman in ur life???

ye la tu haikal oih~~

p.s dasar jiwang.. haha

ifahruzzaman berkata...

kira dh nak matang la tu...

hahahaha

nuyuljana berkata...

ha ha.

aku pun bole terlayan cite

little manhattan tuh.

cun gak rosemary telesco!

hee~

HYKAL berkata...

cik pin alamak tu ayat dalam filim tu la

ifahruzzaman lebey kurang camtula kematangan nya

nuyul memang rosemary tu cun..tapi pengantin pompuan iaitu maksu dia lagi cun..