Mei 19, 2009

m a l a n g

smalam hari malang wa..
malang ke..
xde la malang sangat..
disebalik keMALANGan tu..
wa dapat rasai keMANISANnya..

sbelum wa layan startrek ari ahad tuari..
wa dapat panggilan dari insan yang memang wa nanti2kan..
dekat sejam gak kami bergayut..
seronok..
walaupun wa bukan insan yang banyak bercakap..
wa janji ngan beliau untuk menjemputnya di KLIA..
sebab beliau bercuti ke SARAWAK..

lu layan x cite meet the fockers..
dalam cite tu ben stiller ngan awek dia ondaway balik kg..
time tu dia tjk betapa perjalanan direstui..
wa ngan rakan2 slalu memain kalo..
trefik lite sume ijau time jalan aritu..
maknanya..
perjalanan itu direstui..
smalam memang ada halangan..
trefiklite sume merah..
siap ada eksiden lagi..

tapi yang menguatkan perjalanan wa ialah..
lagu yang paling first wa dengar dalam kete..
mase memulakan perjalanan..
ialah lagu terkenal kumpulan JINBARA..
memang lagu tu merestui pemergian wa..

yang malangnya ialah..
ketika dah nak sampai..
ada satu simpang yang membezakan pemergian ke KLIA dan KUALA LUMPUR..
wa tersilap simpang..
duit wa ada 30 inggit..
wa bajet isik minyak 20 jemput beliau pastu ada spare 10 kalo minyak wa abes..
tapi sebab kelalaian wa..
wa dah termasuk tol KL..
KLIA ke PUTRAJAYA = RM 4.70..
pukimak betul..
dia dah sampai dari sarawak..
patah balik..
so wa tinggal 60 sen..

wa carut dalam kete puas2..
wa pikir ngan relevan..
wa ada ramai kawan..
tapi wa pikir sape paling free ngan dah keje..
yeah..
wa dah dapat..
en ZACK..
die mesti tolong wa pye..
wa partner terbaek die..
kami ibarat batman dan robin..
kredit henpon tinggal 22 sen..
wa nak call x dapat..
wa msg n bitau wa..
tinggal last krdt..
keputusan memberansangkan..
rm50 dimasukkan kedalam maybank wa..
trima qaseh ZACK..
ape lu mintak pasni mesti wa tolong punye..
nak suruh ganti lu kene pukul ngan ALONG pun bley..

part2 keMANISan ialah bila wa dah jupe si DIA..
perlu ke wa cite..
namun maseh lagi ade ruang2 kosong yang wa xtau nak isik ngan ape..
mungkin doa lu orang supaya wa dapat keje bley isik kat ruang kosong tu kot..



peeslashass BENCINTA-faizalTAHIR

3 ulasan:

C i k P i N berkata...

wah wah wah..

selamat becinta karl!~

haha

fairuzmokti berkata...

kau mesti tengah layan blues masa sampai kat simpang tu kan...haha

HYKAL berkata...

cik pini..
BENCINTA tau x..
hehe..
sukar mahu terangkan situasi..

fairuzmokti..
lebey kurangla..
wa tgh pikir ayat time tu..