April 23, 2009

l a g e n d a

sape lagenda lu?..
apakah lagenda itu?..
nape YAMAHA ada kuarkan sebijik motor nama LAGENDA..
adakah kerana motor tersebut akan dikenang sampai bila2..

tapi wa ada satu benda yang memang legend..
wa dah lekat ngan benda ni..
act wa bukak account facebook sbb ada GADIS kata die nak TAG wa kat gamba die..
tapi sebab ada application ni wa trus lekat ngan facebook ni..

hykal dialam maya

rock legends! nama aplikasi tu..
try la main..
ketagih beb..
dia pye game mmg road nak menjadi rockstar..
dgn membe lu kene rembat ngan orang lain..
pergh..
payah seh men game ni..
haha..

malam tadi setan merah menang 2 gol terhadap pompy..
budak2 kaya seri ngan biru sebenar..
ni menjadikan jurang 3 mata dan kelebihan 1 perlawanan kepada setan merah..



peeslashass bukan juara atau piala yang dikejar..
jadik legend sudah..
kalo slalu menang tapi asek kene maki nak wat cane..


2 ulasan:

bukan engkau berkata...

kalau laki dah cakap pasal bola;
SATU HAPAHH PUN AKU TAK PAHAMM!
haha

HYKAL berkata...

haha..
kene tapis2 sket pasal bola ni..
kutukan dalaman namanya..