April 12, 2009

g i R L f r I e N d

topik hangat yang ingin di bicarakan hari ini ialah teman wanita..
lu ada brape orang teman wanita..
weh gadis pun ada teman wanita la..
sape kata laki je yang ada..
sbenarnya wa layan muvie kat KIRANA tadi..
muvie hindustan..
dah lama x layan hindustan..
opppss x lama..
aku tgk slumdog millionaire..
selepas di promote oleh ENDI..

tajuk muvie tu ialah GIRLFRIEND..
wa ingat cite ni pasal cite jiwang..
wa tgk pun dah tengah2..
mula2 mmg dah nak tukar channel..
tapi tarian ala2 lucah mengikat wa stay kat channel tu..
hahahaha..
saya lelaki..
cite ni pasal lesbian sbenanya..
TANYA ada membe..
nama dia SAPNA..
SAPNA ni ingat si TANYA ni membe baik je..
tapi act sbenanya hehe..
macam2 yang dilakukan oleh TANYA ni nak pisahkan..
SAPNA dengan balak dia RAHUL..
nak tau apa yang dia buat..
carikla sendri eh cite ni..

wa bagi 2.7 per 5 untuk cite ni..
macam biasa cite hindustan..
nyanyi..menari..gaduh..cinta..
sume x lepas dari filem hindustan..
so dalam cite ni still ada element2 tu..
yang menarik wa tgk cite hindustan ialah scene2 dia..
mmg bagus la diowg pye scene..
sbb tu kalo menari pye scene tu bapak banyak tempat dia pergi..
yang x syok gaduh2 mmg melampau..
kalo dah nak mati pun boleh bangun gaduh dgn kuat..
cam cite wrestling la..
paling klaka ialah part last skali sbelum kluar nama pelakon tu..
lu tgk sendri apa yang pelik..





peeslashass wa takut siot ngan pompuan skang..
lagi suka pompuan dari laki..
ni sume ideologi pompuan sbenanya..

5 ulasan:

bukan engkau berkata...

ahh!
aku tak suka hindustan.
tp kenapa entri ko ni mmbuatkan aku nk cari crita tu?

cis!

HYKAL berkata...

hehe..
tgk je cik yatt..

balik study week ni ko usha astro kirana..

ke ko nak aku alertkan bila cite tu kua..

haha..

bukan engkau berkata...

haha.
x mengapa.

astro mmg selalu je ulang cerita yang sama.
aku pasti takkan ketinggalan!

hehe

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.