Jun 04, 2010

W I S H L I S T

arini ari jumaat..
tadi masa solat jumaat..
khatib bapak x semangat baca khutbah..
wa cadangkan imam2 muda perlulah bersemangat waja..
walaupun kau bercerita tentang IKHLAS..
cuba berkhutbah dengan semangat..
so xde la orang2 yang lemah iman macam wa ni tido..

ni wa kasik tambah lagi wishlist wa

1.record lagu sendiri.. (x kesah le demo ke ep ke..wa mengharap bantuan rakan2 band..paling kurang 1 lagu)
2.perform kat mana2 gig..(sebab skarang zaman kapitalis kena p2p..wa nak buat gig kat dalam kedai jamming je..)
3.busking
4.menuju ke perlis dari johor dan patah balik ke johor dalam masa sehari..
5.buat satu je trick men skateboard..(wa penah belajar dulu..tapi ollie pun x lepas)
6.belajar buat softdoll..(cik terompah wink..wink)
7.berada di 3 tempat dalam satu masa..
8.mendaki gunung..
9.memancing di lautan..(wa x penah memancing)
10.tamatkan menonton Godfather..(semua sekali termasuk the Don)
11.anta baju2 x pakai wa yang masih elok ke rumah anak yatim..
12.menaikkan layang-layang..(benda yang wa tak pernah berjaya lakukan masa kecik2)
13.menjahit pakai mesin jahit..(paling kurang pun sarung bantal)
14.snorkeling bukan snookering..
15.derma darah..(bapak wa banyak kali..adik-adik wa pun dah 2,3 kali..wa sekali pun x penah)
*16.ice skating..
*17.buat 1000 origami bentuk angsa..(YNWA)
*18.buat kapal terbang banyak2, lepastu terbangkan dari atas bangunan..
**19.belajar bermain gambus
**20.membuat teleskop macam cite jiwang tu..
**21.menaiki keretapi mengelilingi tanah melayu..
**22.wallclimbing..
**23.menjadi wingmen yang paling stailo..
**24.tukar minyak itam kereta sendiri..
**25.set-up small bisnes..

peeslashass wa dah tengok Godfather Part I ngan Part II tinggal satu part lagi ngan The Don

2 ulasan:

jaie berkata...

erk.. don juan de marco! dah tengok? hehe

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

haha..
tu memang terbaek..

baru la romantik..