Jun 10, 2010

S R B I J A and M E X I C A N O

lama dah wa x mengentrikan diri pasal bola ni..
sebab semua orang nak demam world cup..
maka wa pun akan mendemamkan diri wa ngan bola jugak la..
bak kata ustaz mad zin..
bola..bola gak..
tapi solat jangan tinggal..

memandangkan waktu perlawanan adalah jam 10 malam dan 2.30 pagi..
maka tiadalah halangan untuk kalian melakukan solat yang wajib..
sebab game pun lepas isya'..
bagi mereka yang ingin bangun pagi tu..
wa cadangkan lu qiamulail dulu..
baru tengok bola..
baru lah team yang lu sokong tu menang..
haha..

wa tengok ramai dah select team diorang..
dan harini wa akan mendeclarekan..
wa menyokong mana..
team yang wa sokong selama wa menonton world cup ni selalunya akan pulang awal..
maknanya..
wa x perlulah nak tunggu sampai final..
x ralat la kalo wa x pat tgk final sebab kedai mapley penuh..
dah tu hari hujan plak..
so bolehla wa tidur nyenyak pada hari final..

team pertama yang wa akan sokong ialah serbia..
nape wa sokong diorang..
sebab ni..



amacam set pice??

team berikutnya ialah team mexico..
wa dah sokong team ni masa world cup yang lepas..
dan wa berpuas hati sebab sampai knock out stage..


ready steady go!!

peeslashass wa akan update setiap game diorang..insyaAllah


3 ulasan:

jaie berkata...

my vote goes to north korea.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

nice selection bro..

SIAPA BRAZIL??

haha

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

semua game mexico kul 10..
maknanya aku boleh kaver..


game serbia lak semuanya kul 2.30..
wa kaver sket2 je la..