Jun 24, 2010

Algunos elementos de esta masónica!

8 pasukan telah berjaya memboloskan diri ke peringkat kedua..
apa yang menarik pada peringkat kedua ialah..
kalo lu tgk game kul 2.30 lu berdoa la supaya game tu tak berkesudahan seri..
kalo 2-2 team main macam bintang..
maknanya lu pun mampu mengi'marahkan masjid dengan suboh beramai-ramai..
barulah sokkaba the star buat main page..


"Almost 8/10 Mens Praying Suboh at Their Mosque"

perlu ke wa buat isi berita..
wa rasa x perlu kot..
x mahu la wa beri harapan palsu..


bila the star buat berita camtu barulah askar2 israel menggelabah..
kalo setakat pegang manila kad lu ingat diorang cuak ke..
sikit pun x cuak la..





wa rasa orang-orang ghana lagi kreatif..
tak payah membazir beli manila kad..
pakai kotak lagi rare..
amek free je kat kedai tu..
kan duit = hutang..





pasukan wa satu je yang layak ke peringkat seterusnya..
walaupun kedua-dua team wa tewas..
wa agak terkilan sebab wa x dapat tengok team wa beraksi..
sume kedai makan tunjuk game yang lagi satu..
lepas tu time rehat channel yang kene bayar tu x tunjuk pun highlight pasukan wa..

wa rasa sepatutnya astro kene letak la..
SIARAN LANGSUNG INI DITAJA OLEH ANDA SENDIRI..
pasal wa tengok yang sponsor pun syarikat dia sendiri..
si MAXIS tu..

xde ke syarikat swasta lain yang nak bukak channel sukan free?
cuba lu cadangkan sket kat ally iskandar..
mana tau media prima nak buat channel sukan plak..
baru boleh tengok liga malaysia kat umah..

untuk budak2 yang kaji illuminati dan missionary wa cadangkan lu selidik ananda tu..
wa rasa dia ni ahli freemason..
hahaha..

untuk serbia..
pergilah packing2..
4 tahun lagi..
wa x janji nak sokong lu ke tak..
tengok la performance lu..

buat mexico pulak..
lu betul2 ikut cakap wa kan..
kalah menang tak kesah..
yang penting enjoy kat padang..
siot je..

wa bagi semangat sikit kat lu orang..
wa ada ahli pasukan baru..
luorang dapat habuan kalo dapat tewaskan argentina..




peeslashass dah belajar pasal wang belum?

5 ulasan:

jaie berkata...

aku fail bab2 duit ni. adeh!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

fail macam mana tu bro pengurusan ke..

kalo pengurusan..
kita dalam gerabak yang sama..


hahaha

jaie berkata...

aah.. hutang dah jadi tali pinggang. heh!








ntah bila la blh kawen. adeh.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

membe aku cakap..
kat belah pattani tu diorang memang nak kawen ngan orang kita..

x mahal pun nak kawen ngan diorang ada 500 siap ngan majlis..

kita selectla yang jual2 tudung tu..

ayu beb..
anak kita mix..

bercinta lepas kawin..
xde la dosa sangat..

haha..

jaie berkata...

bagus gak idea. haha.. hope dpt yg btl solehah. aman dunia akhirat.