Jun 03, 2010

sume sibuk cite pasal keganasan Zionis..
wa tak paham la..
nape skarang lu baru nak sibuk pasal Yahudi ni..
kat dalam al-Quran tu dah lama cite pasal mangkuk-mangkuk tu..

Allah dah warning lama dah..
tapi luorang sibuk lagi cari kemewahan dunia..
sama gak la ngan wa..
dok tekejar tu terkejar ni..

wa bukak fesbuk..
wa tgk update kawan2 wa..
semua support group2 anti yahudi ni..
sekejap je dah bersepah yang join group2 ni..
lepas tu diorang buat ape ngan group2 tu selepas beberapa bulan..
wa malas nak bual pasal group tu..
tokey kat australia pun dah cite..
baik lu join group2 yang dia nak bukak tu..
hahaha..
kadang2 wa pelik gak..
nape group yang memang dah lama menentang benda ni..
x ramai plak nak ikut eh..
wa cabar lu join group hizbut tahrir malaysia..
mereka ni geng2 yang nak menghidupkan semula zaman Khilafah..
dan wa rasa merekalah yang paling kewl sekarang ni..

bagi wa satu cara je nak kembalikan kegemilangan Islam..
perpaduan..
dan x silap wa..
wa dah penah cite dah..
malas nak carik..
lu carik sendiri..

peeslashass tren rambut zaman sekarang ialah rambut baykem..

5 ulasan:

ALANG berkata...

apa salahnyer lau diaorg nak wat lagi....
salah kew???
xsalah la.....

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

x salah bro..
salahnye ialah istiqamah..

macam boikot sebelum ni..
semua dok sibuk2 boikot mcd la ape la..
memang wa nampak benda tu berhasil untuk sebulan je..
sudahnya..

so kalo lu x istiqamah..
x payahlah lu sibuk2 nak join group menentang ke ape ke..
tapi bg mereka yg istiqamah..
teruskan..
wa sokong lu..

Pet Shop Boys berkata...

ntah...salah ke nak cakap anti yahudi? gila apa kau ni?

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

lu memang tak tau bace ke..

ade ke wa tulis kat blog wa diorang tu salah sebab cakap anti yahudi..

wa pun xde bodohkan ke bangangkan ke sesape yang join group2 yang tumbuh macam cendawan tu..

wa cume persoalkan nape group2 yang dah lama menentang benda ni luorang x join..


last2 sama je jadik macam dulu..

hot-hot chicken shit..

jaie berkata...

setuju bro.
most of budak2 skrg ni ikot trend je bro.. x istiqamah.
aku pun rasa diri aku xcukup istiqamah, sebab tu aku xjoin grup2 yg tumbuh mcm cendawan tu. haha..

hizbut tahrir memang 'A'! memang patot kita sokong grup mcm ni.


*skrg tgh usaha nak jemaah subuh kat masjid/surau coz yahudi cukup takut bila jumlah muslim yg jemaah subuh sama ramai dgn jumlah yg jemaah jumaat.