Oktober 07, 2010

Kentut

sabtu lepas, salah sorang dari membe wa telah melangsungkan pernikahan..
dan sekaligus bersanding..
sebagai sahabat2 yang dihormati..
kami dijemput untuk hadir jadik tukang bawak dulang..
dan memandangkan wa paling baik ngan mamat tu..
wa diminta menjadi pengapit..

petang jumaat tu wa terus shoot balik semban..
membe wa ni suh kumpul umah dia kul 7 pagi keesokan harinya..
sebab majlis akad nikah berlansung pada jam 9 pagi..
paling x tahan..
mamat ni dah kejut kami jam 5.15 pagi..
betul2 x sabar nikah mamat ni..
wa bangun macam biasa..
kul 6.30 dah siap mandi..
memang awal kami siap arini..
mak bapak kami pun tido smula lepas suboh..
kami yang semangat nak antar orang nikah..



tepat jam 710 kami sampai rumah pengantin..
dan tepat jam 730 kami bertolak ke kolumpo..
dengan kelajuan 120-130 km/j..
kami tiba masjid pada jam 830 pagi..
majlis akad berlansung jam 930 dan selesai setengah jam kemudian..
selepas sesi fotografi dalam masjid..
kami pulang ke banglo sewaan..
memandangkan orang2 bujang memang x duduk diam..
kami bergerak ke mekdi untuk bersantap kali ketiga..
selesai santap kami bersedia untuk majlis persandingan..
owh tiada persandingan yang grend..
cuma majlis menyarung cincin sahaja..
majlis selesai sekitar jam 1530..

kemudian kami menuju ke rumah sahabat wa di bangi..
smart tag menyelamatkan kami dari jem yang teruk..
tapi tuan rumah tersangkut sebab langsung xde intention nak beli touch n go pun..
setiba di rumah sahabat wa..
kami yang berada dalam civic sangat busan dan memikir apa yang ingin dilakukan..
sehingga salah seorang dari kami kentut..
yang sempoinya beliau rilek sehingga ada yang membalas..
kami sangat kewl dengan tingkap yang tertutup dan dikelilingi angin air-cond yang nyaman..
panggilan kentut yang tadi di balas semula oleh pengkentut yang pertama..
diorang perhatikan wa yang masih tidak melawan..
wa berusaha carik feel dan sound diorang bila feel tu wa berjaya tangkap..
perlawanan kentut kami berhasil selama beberapa minit..
sehingga pengudaraan dalam kereta terlalu sebati ngan kentut..



seterusnya aktiviti kami ialah karok..
dan selesai karok..
sepanjang jalan pulang kami beraktiviti seperti sebelum ini..
kami K E N T U T..




wa harap2 lepas ni dia keluar true tone lak..


peeslashass betul ke kentut membakar?

6 ulasan:

jaie berkata...

bayar royalti! hahaha










ok what kentut. orang kita je yg xleh terima lagi aktiviti kentutkentut ni.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

tu la benda paling free skang ni beb..

so manfaatkan lah kan..
haha

elyse berkata...

addy sengal!!!!

kntut x bebau tak ape

klu yg bebau, mmg rase nk pijak je kaki die!

aDDy berkata...

haha..

masa aku dalam kete tu memang sume layan je bau kentut masing2..

Tanpa Nama berkata...

mmg sempoi...addy punye kentut bau glade kot...~zack_tulang~

aDDy berkata...

tu sume biasa zack..

arini bau dia padat sket sebab makan telur kan?