September 06, 2010

B E N D E R A

wa xtau nak cakap apa..
wa tgk ada yang maki2 bila indon wat hal kat negara dia..
ada gak yang rilek2 je macam wa..
dan ada gak yang tak tahu langsung apa yang dah berlaku..
so kisah wa ni cuma untuk mereka yang nak ambil tahu..

siapa sebenarnya geng2 bendera ni..
keje diorang cuma nak bakar bendera je ke?
pening kepala wa pikir..
pipiyapong pun ada timbulkan persoalan..
mamat yang kumpul taik tu memang power..
kurang2 pangkat dia mesti sarjan..
3 calit macam dalam cite ali baba bujang lapok..

wa dengan selambanya bitau luorang yang sebenarnya ni adalah salah satu rancangan dajal..
rancangan dia bermula dah lama dari hari pertama dia kat dunia..
time tu lu xde lagi..
wa apatah lagi..
nenek moyang lu masa tu pun mungkin baru belajar alif ba ta..
bukan macam budak2 skarang..
mula2 belajar ae be ce
haha..

wa pelikla..
mana perginya pengkaji-pengkaji iluminati ngan freemason ni..
xkan benda basic ni luorang x perasan..
sekarang dajal dah hari ketiga kat dunia..
mesti lu kata wa gila..
tadi wa kata ari pertama masa atuk moyang blaja alif ba ta..
skarang baru hari ketiga..
lu search kat gugel..
dajal turun ke bumi 40 hari..
lu baca hadith tu..
untuk mengetahui lebih lanjut pasal pecahan hari2 tu..
lu search kat youtube sheikh imran hossien..
xpun lu search shafandy..
mamat ni siap translatekan bahasa melayu lagi..
tengok la ceramah dia..
baru lu paham..

wa malas nak bagi link2..
keje wa suapkan lu je lah ni..
bekerja sket..
haha..

berbalik kepada bendera tu..
wa dengan yakin memberitahu yang ni semua kerja dajal..
lepas dajal memecahbelahkan umat islam di iran..
dengan mempergunakan fahaman masing2..
maka syiah dan sunnah berbalah..
sedangkan kedua-dua puak tersebut menyembah tuhan yang sama..
5 kali sehari-semalam..
konspirasi yang hampir sama dilakukan kepada kita pula..
mudah sahaja..
P A T R I O T I S ME..
ni diorang dah suntik awal2 dalam kepala hotak luorang..
dalam arab dipanggil assobiyah kalo x silap wa..

semua ni berlaku sebab hari ke3 dajal di dunia dah nak abis..
dah nak masuk ari keempat..
so dia akan buat sedaya upaya untuk memecah belahkan umat islam..
bila rancangan yang tu kurang berjaya..
sebab budak2 di tanah melayu ni lebih leka menonton MTV dari mengetahui perkembangan semasa..
so dia buat plak konspirasi dalaman..
perpecahan antara kaum..
benda ni lagi mudah dajal nak buat..
cuma perlu print screen je..
haha..

so lu tunggu apa lagi..
pose pun dah nak abis..
wa x risau pun pasal rasis-rasis ni..
kang raya lupa lah dak2 ni..
so kepada dajal..
budak2 tanah melayu ni hot-hot chicken shit je..
dah tu sebijik macam lalang..
xkan lu tak tau macam mana nak racun lalang..

peeslashass tapi lu kena ingat lalang senang tumbuh

4 ulasan:

cik elyse berkata...

addy
statement bendera:
kami bukan miskin sangat. kami nak 2 juta indon di malaysia pulang ke sini

WAH KAMI TAK MISKIN TU MEMANG AGAK BODOH LAH!!!

PADAHAL ORG KAU DTG NAIK SAMPAN KE SINI SEMATA MATA NAK MAKAN NASI DGN AYAM KFC

bodoh

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

sifat patriotisme diorang paling kuat wa rasa..
sebab kita boleh lihat adanya Bahasa Indonesia..
tiada sekolah jenis di sana..

tapi apalah maknanya patriotisme..
sebab tu kan senjata dajal..

percayalah kita semua bersaudara..
kalo kita berpecah belah..
dajal pasti bergembira..

dan statement2 tu semua dah dirancang..
bagi meningkatkan kebencian terhadap mereka..

jaie berkata...

hari ke tiga, kat israel kan?

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

yup bro..
lepas ni masuk baitulmaqdis..
memerintah dari sana..