Februari 22, 2010

Ta Wau Dal Wau Nga

dengan sengajanya entri harini ingin mengondem gadis2..
hahahaha..
wa bukannya kaki kondem..
fak la..
wa cuma nak bagi fakta je kat awek2 kat luar sane..
wa sayang sume gadis2..
x kesahla lu bangsa apa..
wa memang pencinta yang setia..
sering menjadi..
dem lah nak cite cinta plak..
next....

lu tau x 40-60 peratus tahap kepanasan badan manusia..
hilang melalui kepala..
oleh itu jika lu pakai tudung waktu sejuk..
maknahu dimalam hari ketika keluar..
lu dapat mengawal suhu badan lu..
bukan sahaja dikala sejuk..
namun sesuai juga digunakan ketika panas..
selalu je wa dengar..
ramai yang kata..
panas pakai tudung..
kat tanah melayu ni panas..
lu tau x kalo lu x tutup kepala lu..
fosforus otak akan mencair pada suhu 108 darjah farenheit..
adik2 tekan kalkulator..
brape darjah selsius..

sudikah yuna menjadi gadisku..

yeah..
42 darjah selsius..
kalo x caya..
klik ini..
dan sekarang brape agak2nya suhu di tanah melayu ye..
33 darjah kepanasan diisytiharkan di dunia ketika ini..
wa x kencing lu..
dah tu klik la..
tapi wa x caya..
wa lagi caya berita tahun 2007 dulu..
ala berita ni..
wa rasa kepanasan kat umah ni dah sampai 38 darjah selsius..
maknanya dah dekatla dengan suhu yang boleh mencairkan fosforus otak..

apa yang berlaku kalo fosforus otak ni cair..
fungsi otak lu akan menurun..
makin lampi lah gamaknya..
dan beberapa kesan negatif akan terbit..
hahaha..
macam matahari la pulak TERBIT..
dalam buku wa dia suh usha kat page..
http://www.islamonline.net/english/Science..
tapi wa x jumpe..
kesan2 negatif tu..
sape jumpe inform wa k..

TETAPI..
nape plak pompuan je yang kene pakai tudung..
kan..
awat laki x payah tutup kepala..
jawapannya..
kerana ALLAH cipta laki dan pompuan berbeza..
buktinya pompuan tidak akan teransang bila melihat gambar bogel..
tapi bagi laki2 ..
lu show off lurah sikit pun dah boleh modal..

sumber dicedok dari buku Quran Saintifik Meneroka Kecemerlangan Quran Daripada Teropong Sains..
thanx Dr. Danial Zainal Abidin..
bab ke 100 ms 295..


peeslashass laki tutup kepala lain..

6 ulasan:

greenhall berkata...

gua sangat setuju! semua yang Allah suruh, pasti ada sebabnya. kan?










doktor danial ada buat kelas tiap hari ahad kat penang.

[asam]pedas berkata...

dapat 1 undi dariku~

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

timo kasihlah ngudi..

mirachantek berkata...

sesungguhnya Allah itu maha mengetahui : )

bukan engkau berkata...

ye. i vote jugak!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

thanx